ИСКЪРСЪРВИЗ
Начало Водопроводни услуги Отпушване на канали Електро услуги За нас Контакти

"Искър Сървиз" ЕООД

Фирма „ Искър Сървиз „ ЕООД предлага пълна гама от ВиК и електро услуги. Дейността се извършва в екипност от техници и инженерен състав от 18 години. През този период услугите са извършвани професионално и качествено. Опитът, с който разполагаме ни дава възможност да предвиждаме всички потенциални проблеми и да реагираме адекватно и навреме. Фирмата притежава специализирани автомобили, оборудвани с необходимите технически средства и инструментариум, собствена складова база и сервиз.

Разбирането на нуждите на нашите клиенти и пълната ни ангажираност в конкретните задачи са от ключово значение за развитието на нашата дейност. Основната ни цел е разрешаване на всеки възникнал казус, както и поддържане на коректно и ползотворно сътрудничество. „ Искър Сървиз „ ЕООД потдържа и пепрекъснато подобрява интегрирана система за управление включваща: Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008, Система за управление на околната среда в съответствие с изискванията на ISO 14001:2004, Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд в съответствие с изискванията на BS OHSAS 18001:2007.Портфолиото на фирмата съдържа договори за поддръжка на големи инфраструктурни обекти, болници, производствени предприятия, административни и жилищни сгради. Някои от по значимите са:
  • От 2005 година фирмата извършва поддръжка на електрическата система, водопровода и басейните
  • на 17 броя фонтани на територията на град София като в това число са фонтана пред Народния театър, фонтана пред Националния дворец на културата(НДК), фонтаните на Централната железопътна станция, фонтаните на Парка Заимов, и други.
  • От 2002 година поддръжка на охладителни системи и електро инсталации на завод за метали „Стилмед“ АД.
  • Поддръжка на електро и водоснабдителните инсталации на сградата на болница Токуда София, Пета градска болница и други.
  • Поддръжка и експлоатация на 240 помпени съоръжения поддържащи налягането на водата по високите блокове в София, 14 резервоара за вода захранващи София и хлораторни станции.
  • Поддръжка на водоснабдителна и електро инсталации за сградите на ADIS – Агенция за дипломатически имоти в страната.